top of page

Egebjerg Bylaug

Formålet med Bylauget er at understøtte kommunikation og samarbejde mellem Egebjerg by og omegns foreninger, institutioner, virksomheder og borgere, samt at understøtte og koordinere det arbejde der sker i tovholdergrupperne.

 

Herudover er det Bylaugets opgave, at varetage Egebjerg og omegns interesser overfor øvrige interessenter.

 

BYLAUGETS ARBEJDE

Det meste arbejde foregår i de forskellige tovholdergrupper. Du er meget velkommen til at kontakte en tovholder for at høre mere om et projekt, ligesom du til enhver tid kan kontakte bylauget med gode ideer eller for at tilbyde din hjælp. Se tovholderlisten her.

KONTAKT

Lena Faurschou (formand) på mail: egebjergbylaug@gmail.com

logo Egebjerg 2 kopi.jpeg

Bylauget 20/21

Lena Faurschou

Lena Faurschou

Jeg er pt. Bylaugsformand. Jeg bor i Unnerud, og har boet i Herredet siden 1979. Jeg har lige fået anderkendt min PHD (Pensionist Hele Dagen) og starter på fuld tid 1.juli 2018

Maibrit Ahasverus

Maibrit Ahasverus

Mit fokus er naturen, min have, tang fra fjord og bælt, det gode måltid, og lokal udvikling som led i en bæredygtig grøn omstilling. Samt fællesskabet og glæden ved at være bedstemor

Anja Berthou

Anja Berthou

Jesper Adler

Jesper Adler

jesper-adler@live.dk

Hans Henrik Øhlers

Hans Henrik Øhlers

Susan Baca

Susan Baca

Pensioneret undervisningsadjunkt fra Aalborg Universitet. Tilflytter til Abildøre i 2016. Interesserer sig for biodiversitet, natur og sammenspillet med samfund.

Birgitte Bergenholtz

Birgitte Bergenholtz

Bo Biilmann

Bo Biilmann

Tryk på billederne for info
tovholder
bottom of page